måndag 25 augusti 2014

Vad gör dig nyfiken

Som jag skrev om i tidigare inlägg så visade SVTs Vetenskapens värld ett intressant program angående köttets påverkan på människokroppen i förra veckan. Ikväll är det dags för uppföljningen där matens miljöpåverkan granskas - det blir säkert intressant och lärorikt att slå på TVn kl20 ikväll också. Kom gärna ihåg att stänga ordentligt när ni är klara så undviks strömkrävande stand-by.

Själv har jag i veckan som gått låtit bli kött som pålägg på frukostsmörgåsarna och fått en ny syn på korv m.m. Du får gärna berätta i kommentarerna hur du påverkas av olika program, artiklar o.s.v. För min del är det svårt att säga vad som sätter igång nyfikenheten till att veta mer, men den personliga hälsan på både kort och lång sikt är ju av högsta intresse...

Vi hittade också ett gott recept på Pangasius i foliepaket som var gudomligt gott och dessutom hyggligt lättlagat och det känns ju inte fel.

/Palle